När jag byggde ut huset

När jag byggde ut huset

Tjenare bloggen! När jag satt här vid mitt skrivbord så kom jag och tänka på när jag anlitade en entreprenad i Åtvidaberg för några år sedan. Det var under hösten och jag var så trött på att sitta vid köksbordet med min dator och arbeta. Jag hade så klart soffbordet som jag kunde sitta vid men det var heller inte någon optimal plats, framförallt inte för ryggen eller nacken. Det här kanske inte låter som något vidare problem, men då ska det tilläggas att jag sitter ungefär fem timmar framför min dator utöver när jag arbetar. Med andra ord så blir det en del stillasittande, men det är också något som jag själv har valt och tycker det är roligt. Jag behövde alltså ett skrivbord någonstans, problemet var bara att det inte fanns någonstans där jag kunde ha det. Det enda möjliga var vardagsrummet, men det hade blivit väldigt trångt. Jag valde därför ett annat alternativ och det var att göra en utbyggnad av huset, att helt enkelt få ett extra rum. Ganska omgående kontaktade jag en entreprenad som kunde ta hand om hela processen, allt från snickeri till el. Det är alltid skönt att välja en entreprenad så att allting blir färdigt istället för att man ska behöva kontakta flertalet hantverkare för att få det som krävs. Bygget gick relativt fort och resultatet blev precis som jag hade förväntat mig, det var visserligen inget avancerat projekt för en entreprenad kanske men å andra sidan så hade jag aldrig klarat av det på egen hand. Nu sitter jag här i mitt lilla kontor med ett höjbart skrivbord och en bekväm stol så det går att sitta här i ett par timmar, vilket är perfekt för mig. Jag ska faktiskt åka in en stund till jobbet och hämta lite arbete nu, men jag får önska er en fin dag!


Kommentarer är stängda.